Vacatures

Zaterdaghulp
Toon vacature
Solliciteer direct

Inpidaris

Hoe maak je van jouw huis een thuis? Wat brengt sfeer en wat juist niet? Volg je de laatste trends of kies je juist voor tijdloos? Ga je voor praktisch en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte? Of lijkt het je ideaal om meerdere ruimtes samen te voegen door een juiste indeling? En… hoe creëer je balans in gebruik van verschillende kleuren, materialen, producten én collecties? Hoe kom je tot een interieur waar je gelukkig van wordt? Een interieur dat het leven thuis prettig maakt. Sfeervol, rijk, uitnodigend, ruimtelijk of praktisch. Simpelweg een interieur om van te houden.

Tijdens InspiDaris krijg jij van onze stijl- en interieuradviseurs het antwoord op al jouw vragen. Zij denken met je mee en laten zien wat er met jouw interieur mogelijk is. Dit alles doen wij altijd op een manier zodat het jou past. Als geen ander weten wij dat smaken en wensen zelden gelijk zijn. Binnen InspiDaris werken we daarom met verschillende inspiratiepakketten.

Bij een InspiDaris-actiedag maak je gratis gebruik van het InspiBasis pakket t.w.v. €  395,-. Dit betekent een kosteloos adviesgesprek met een van onze stijl- en interieuradviseurs in onze woonwinkel en een interieurplan in 2D welke je digitaal in je mailbox ontvangt! De eerstvolgende datum volgt nog. 

Let op: beperkte beschikbaarheid.